Switch to full style
Osio pitää sisällään foorumin käyttöön liittyviä ohjeita. Luethan avatarta, allekirjoitusta ja termistöä koskevat tiedotteet huolella!

Täältä saat apua myös foorumia koskeviin ongelmatilanteisiin.
Lähetä vastaus

Spämmiä ja roskapostia foorumilla??

05 Kesä 2015, 20:03

Okei, nyt on pakko kysyä että olenko ainut jonka foorumi on täynnä näitä ihme nickien aloittamia topia joissa on mainoksia kaiken maailman pankkilainoista(?), ilmeisesti jopa viagrasta ja muista ihan ihme jutuista ilmeisesti ainakin Norjaksi ja Ranskaksi?!

Itse nääs seuraan foorumin tapahtumia tuolta "Näytä aktiiviset viestiketjut" osiosta jolloin pysyn paremmin kärryillä ja näen kaikki foorumin uusimmat viestit ja keskustelunaiheet. Kuitenkin lähiaikoina foorumille on alkanut valumaan näitä ihan ihmeellisiä kirjoituksia jotka ilmeisesti ovat jonkunlaisen botin kirjoittamia ja täyttävät fooruni, jollon en enää löydä itse oikeiden foorulaisten kirjoittamia topia ja viestejä ollenkaan! Eikä ihme, sillä tälläkin hetkellä niitä on vain kaksi koko ensimmäisellä sivulla, muiden ollessa jonkun näköistä roskapostia? Tänä itana tätä kyseistä roskapostia on kirjaimellisesti satanut koko foorumin täydeltä kuin Esterin ahterista.

Olisiko näitä mahdollista poistaa tai jotain? Ainakin seuraavat nimimerkit Patlernobe, Rafaelsady, AdolphKi, CorettaLink... tätä spämmiä tekevät.
Pliis, tehkää nyt joku jotain koska mulla menee hermot! :/

Re: Spämmiä ja roskapostia foorumilla??

05 Kesä 2015, 20:58

Minullakin näkyy nuo. Laitoin viihdeleskustelun valvojille siitä yv:tä, ja Sailalle ja VARJALLE.

Olisi kiva jos niitä ei enää tulisi, tai olisi joku esto, tmv. Miten he edes voivat rekisteröityä foorulle?

Re: Spämmiä ja roskapostia foorumilla??

06 Kesä 2015, 07:51

^joo, joitain mainostajia on, luultavamminkin jokin botti, mutta muten saadaan botti rekisteröirymään foorumille, jossa on niin sanottu robottisuojaus?
Minusta paras olisi, että viihdekeskustelu-alue suljettaisiin, ainakin hetkeksi ja katsottaisiin, auttaako asiaan, kun kuitenkin mikään niistä oikeista peleistä ei ole girveän tärkeitä, ja ne pystyy korvaamaan.

Re: Spämmiä ja roskapostia foorumilla??

06 Kesä 2015, 09:36

Kyseessä olivat botit, jotka näemmä olivat onnistuneet pääsemään suojaustenkin ohi. Ylläpito ja modet poistelevat mokomia aina kun huomaavat tällaista tapahtuneen ja kävin heivaamassa nuo viihdekeskustelun sankarit tältä erää kuuseen. Toivomme kärsivällisyyttä kun tällaisia tapauksia ilmenee. En usko, että viihdekeskustelun sulkemisesta olisi hyötyä, sillä botit siirtyisivät postaamaan vain seuraavalle alueelle. Itseasiassa hyvä että ne ovat tähän mennessä pysyneet viihdekeskustelun puolella, koska se alue tosiaan on melko turha noin niinku ylipäätään ja niiden topat tippuu automaattisesti alimmaksi kun muut alueen topicit on merkattu tiedotteiksi.

Valvojille/ylläpidolle voi tosiaan laittaa viestiä, jos näyttää siltä, ettei kukaan meistä ole huomannut bottihyökkäystä sanotaanko nyt vaikka puoleen vuorokauteen. Me ei kuitenkaan valitettavasti ehditä päivystää voorua 24/7.

Re: Spämmiä ja roskapostia foorumilla??

06 Kesä 2015, 19:49

Mikä käyttäjä on harmaalla kirjoitettu Google [Bot] ?

Re: Spämmiä ja roskapostia foorumilla??

07 Kesä 2015, 00:23

Kiitos siitä että tämä roskaposti spämmi saatiin hallintaan! :)

Re: Spämmiä ja roskapostia foorumilla??

07 Kesä 2015, 19:00

Mirzza kirjoitti:Mikä käyttäjä on harmaalla kirjoitettu Google [Bot] ?
Googlen oma harmiton botti. Se ei spämmää eikä roskaa. Se on selaillut foorumia jo vuosia.

Re: Spämmiä ja roskapostia foorumilla??

07 Kesä 2015, 19:53

Majestic-12 [Bot]
Ja toi on ?

Re: Spämmiä ja roskapostia foorumilla??

07 Kesä 2015, 20:00

Kaikki joiden perässä on [Bot] on vaan selaavia/tietoa hakevia botteja. Eivät haittaa meitä.

Re: Spämmiä ja roskapostia foorumilla??

26 Kesä 2015, 10:14

Taas tullut pari, toinen on ainakin TimothyOl

Re: Spämmiä ja roskapostia foorumilla??

28 Kesä 2015, 15:37

Näköjään. Jokaisesta näistä ei tarvii erikseen ilmottaa, poistellaan aina ku ollaan paikalla.
Lähetä vastaus