Switch to full style
Tämän foorumin ihan ikioma ilmoitustaulu, jonne tulee kaikenlaista tärkeää tiedoitettavaa sun muuta. Kannattaa vilkaista aina välillä, että pysyt ajan tasalla. Vain adminit saavat kirjoittaa tänne, elleivä anna erityistä lupaa toiselle uuden aiheen perustamiseen. Jos lupaa ei ole saatu, aihe poistetaan välittömästi.

Uusi käyttäjä, lue huolellisesti ohjeet ennen foorumiin liittymistä!
Lähetä vastaus

Uusi foorumi!

10 Touko 2012, 01:36

Ylläpito on miettinyt ja pähkäillyt, pohtinut ja arvuutellut, vaivannut pölyisiä aivosolujaan ja ruuvannut muttereitaan kireämmälle jo aikansa ja tässä on tulos: vanha foorumi jätetään sen takkuilevaisuuden, ylikuormittumisen ja yksinkertaisesti ikivanhan pohjan vuoksi. Juttummehan eivät tähän lopu, vaan niitä jatketaan ja uusia aloitellaan tällä puolella. Topiceja saa vanhalta tuoda tänne uuden puolelle oman mielen mukaan ja uusia saa aloittaa kuten haluaa.

Annetaan kaikille aikaa tottua foorumin uuteen ilmeeseen ja oloon, panostetaan tällä kertaa alusta lähtien käyttömukavuuteen ja hyvään ilmapiiriin. Virheitä saa tulla ja kysymyksiä saa ylläpidolle esittää - me vastaamme niihin parhaamme mukaan. Antakaa meillekin aikaa tottua erilaiseen hallintapaneeliin ja käytettävyyteen, sähläämme aluksi varsinkin varmasti vallan mukavasti.

Joka tapauksessa pidemmittä puheitta:
Toivottakaa uusi foorumi tervetulleeksi!

Tähän viestiketjuun ei tarvitse vastata.
Lähetä vastaus