Suomen Keppihevosfoorumi

Foorumi Suomen keppi- ja puuhevosharrastajille

Risut ja ruusut

Tämän foorumin ihan ikioma ilmoitustaulu, jonne tulee kaikenlaista tärkeää tiedoitettavaa sun muuta. Kannattaa vilkaista aina välillä, että pysyt ajan tasalla. Vain adminit saavat kirjoittaa tänne, elleivä anna erityistä lupaa toiselle uuden aiheen perustamiseen. Jos lupaa ei ole saatu, aihe poistetaan välittömästi.

Uusi käyttäjä, lue huolellisesti ohjeet ennen foorumiin liittymistä!

Valvojat: Ellen, Myster

Re: Risut ja ruusut

ViestiKirjoittaja Mirzza » 25 Touko 2015, 21:04

Ihana banneri!
~ Lopettanut keppihevoset IRL ~
Mirzza
Trubaduuri
 
Viestit: 512
Liittynyt: 20 Syys 2014, 14:00

Re: Risut ja ruusut

ViestiKirjoittaja Senu » 13 Kesä 2015, 01:01

Suomen keppihevosfoorumi on siisti ja asiallinen keppihevosharrastajien kohtaamispaikka. Foorumilla pystyy keskustelemaan kaikista keppihevosasioista, ja sitä on helppo käyttää. Ylläpitäjät ja moderaattorit ovat todella mukavia, ja jaksavat pitää foorumin selkeänä ja tiedottavat kaikista muutoksista sun muista ;)
Keppihevosforkan aktiivikäyttäjä alkuvuodesta 2015 asti <3

Instagram @pr_talli
Senu
Talonpoika
 
Viestit: 62
Liittynyt: 31 Tammi 2015, 12:05
Paikkakunta: Lappi

Re: Risut ja ruusut

ViestiKirjoittaja Loska » 22 Syys 2015, 20:52

Senu kirjoitti:Suomen keppihevosfoorumi on siisti ja asiallinen keppihevosharrastajien kohtaamispaikka. Foorumilla pystyy keskustelemaan kaikista keppihevosasioista, ja sitä on helppo käyttää. Ylläpitäjät ja moderaattorit ovat todella mukavia, ja jaksavat pitää foorumin selkeänä ja tiedottavat kaikista muutoksista sun muista ;)

Näin, samaa palautetta mös minulta. Foorumin 'kuvakkeen' voisi vaihtaa useammin, koska on kiva tulla foorulle katsomaan onko seuraava jo taiteiltu, ja yllättyä sen lahjakkaan tekijän lahjoista! :)
Avatar
Loska
Käsityöläinen
 
Viestit: 258
Liittynyt: 29 Tammi 2015, 17:45
Paikkakunta: Tampere

Re: Risut ja ruusut

ViestiKirjoittaja Minkeli » 24 Syys 2015, 00:56

"Foorumin 'kuvakkeen' voisi vaihtaa useammin, koska on kiva tulla foorulle katsomaan onko seuraava jo taiteiltu, ja yllättyä sen lahjakkaan tekijän lahjoista! :) "

Tuli tästä mieleen, että järjestetäänkö/ olisiki mahdillista järjestää jonkinlainen kilpailu ja äänestys seuraavaksi kuvaksi? Omat taiteilijalahjat ei varmaankan riittäisi mutta olisi mukavaa jos foorulaiset vois osallistua yhteisten sivujen ulkonäköön. Voisin mahdollisesti osallistua palkinnon järjestämiseen ellei palkinnoksi riitä oman teoksen julkaisu.

Foorumista olen muuten todella kiitollinen. Keppihevosharrastuksen aika vastikään aloittaneena minulla on ollut todella paljon hyötyä foorumista. Se todella auttaa pääsemään mukaan tähän ihanaan maailmaan. Suuri kiitos siitä kaikille foorulaisille sekä tietenkin modeille joiden panos on korvaamaton <3
Minkeli
Talonpoika
 
Viestit: 66
Liittynyt: 15 Touko 2015, 19:17
Paikkakunta: Helsinki

Re: Risut ja ruusut

ViestiKirjoittaja Wiloe » 25 Syys 2015, 22:13

Ruusuja tulee ehdottomasti, ainakin multa! Toi banneri/kuvake on kiva, nyt vasta kun rekisteröidyin, en oo vielä ehtinyt siihen kyllästyä. Muutenkin tää on ihana paikka, ja vaikka oon ollu rekisteröityneenä vaan n. viikon (?), tuntuu kuin olisin käynyt täällä aina. Uusiin käyttäjiin suhtaudutaan samalla tavalla kuin vanhoihin konkareihin ja oon käyny täällä joka päivä rekisteröitymisen jälkeen! Niin kiva paikka tää on, eikä täällä oo mitään kiusaamista tms., joka on tietty hyvä asia. Ite sain heti ekoina päivinä kaverin, jonka jo seuraavana päivänä tapasin irl. :) Omista irl kavereistani kovin moni ei keppareita harrasta, eikä ne harrastajatkaan tosissaan, joten on kiva saada täältä keppariharrastajia! Kiitän todella tän sivusten perustamisesta!
Wiloe
Käsityöläinen
 
Viestit: 232
Liittynyt: 15 Syys 2015, 18:40

Re: Risut ja ruusut

ViestiKirjoittaja Soley » 12 Marras 2015, 11:49

Ihan kiva. :) Toimii hyvin, ei jummaa. Ja tuo yläkuva on aina niin ihana. :D
Soley
Talonpoika
 
Viestit: 41
Liittynyt: 12 Marras 2015, 11:40
Paikkakunta: Siilinjärvi

Edellinen

Paluu Admin ilmoittaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron